Design magazin
Design magazin
A Kiállítótér

Ideaing

A Kiállítótér Ez a C&C Design Co., Ltd. által a 2013-as Guangzhou Design Weeknél rendezett vállalati kiállítóterem. A forma szépen elrendezi a 91 négyzetméternél kevesebb helyet, amelyet az érintőképernyő és a beltéri vetítő jelenít meg. A világító dobozban megjelenő QR-kód a vállalkozás webhivatkozásai. Időközben a tervezők remélik, hogy az egész épület megjelenése teljes életerővé teheti az embereket, és ezért demonstrálja a kreativitást, amelyet a tervező cég birtokol, vagyis az általuk támogatott „függetlenség szelleme és a szabadság gondolata”. .

Projekt neve : Ideaing, A tervezők neve : Zheng Peng, Ügyfél neve : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing A Kiállítótér

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.