Design magazin
Design magazin
A Logó

Samadara Ginige Personal Identity

A Logó Samadara Ginige személyazonossága (logója) az egyszerűség és a kifinomultság szimbóluma. Az elegáns monogram, amely tartalmazza az „s” és „g” kezdőbetűit, számos galériában és cikkben szerepelt. Az egyetlen vonallal rajzolt logójában a két betű kreatívan össze van kapcsolva és összefonódik, feltárva ötletes tervezési készségeit egy kis nőiességgel. Samadara egyaránt tervező és fejlesztő. A teljes terv emlékeztet bennünket a végtelenség szimbólumára, amely azt ábrázolja, hogy képes a végpontok közötti megoldások megvalósítására a tervezéstől a fejlesztésig.

Projekt neve : Samadara Ginige Personal Identity, A tervezők neve : Samadara Ginige, Ügyfél neve : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity A Logó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.