Design magazin
Design magazin
A Logó

Samadara Ginige Personal Identity

A Logó Samadara Ginige személyazonossága (logója) az egyszerűség és a kifinomultság szimbóluma. Az elegáns monogram, amely tartalmazza az „s” és „g” kezdőbetűit, számos galériában és cikkben szerepelt. Az egyetlen vonallal rajzolt logójában a két betű kreatívan össze van kapcsolva és összefonódik, feltárva ötletes tervezési készségeit egy kis nőiességgel. Samadara egyaránt tervező és fejlesztő. A teljes terv emlékeztet bennünket a végtelenség szimbólumára, amely azt ábrázolja, hogy képes a végpontok közötti megoldások megvalósítására a tervezéstől a fejlesztésig.

Projekt neve : Samadara Ginige Personal Identity, A tervezők neve : Samadara Ginige, Ügyfél neve : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity A Logó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.