Design magazin
Design magazin
A Logó

Samadara Ginige Personal Identity

A Logó Samadara Ginige személyazonossága (logója) az egyszerűség és a kifinomultság szimbóluma. Az elegáns monogram, amely tartalmazza az „s” és „g” kezdőbetűit, számos galériában és cikkben szerepelt. Az egyetlen vonallal rajzolt logójában a két betű kreatívan össze van kapcsolva és összefonódik, feltárva ötletes tervezési készségeit egy kis nőiességgel. Samadara egyaránt tervező és fejlesztő. A teljes terv emlékeztet bennünket a végtelenség szimbólumára, amely azt ábrázolja, hogy képes a végpontok közötti megoldások megvalósítására a tervezéstől a fejlesztésig.

Projekt neve : Samadara Ginige Personal Identity, A tervezők neve : Samadara Ginige, Ügyfél neve : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity A Logó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.