Design magazin
Design magazin
A Logó

Samadara Ginige Personal Identity

A Logó Samadara Ginige személyazonossága (logója) az egyszerűség és a kifinomultság szimbóluma. Az elegáns monogram, amely tartalmazza az „s” és „g” kezdőbetűit, számos galériában és cikkben szerepelt. Az egyetlen vonallal rajzolt logójában a két betű kreatívan össze van kapcsolva és összefonódik, feltárva ötletes tervezési készségeit egy kis nőiességgel. Samadara egyaránt tervező és fejlesztő. A teljes terv emlékeztet bennünket a végtelenség szimbólumára, amely azt ábrázolja, hogy képes a végpontok közötti megoldások megvalósítására a tervezéstől a fejlesztésig.

Projekt neve : Samadara Ginige Personal Identity, A tervezők neve : Samadara Ginige, Ügyfél neve : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity A Logó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.