Design magazin
Design magazin
A Szék

Riza Air

A Szék Kortárs formatervezésű szék klubok, rezidenciák és szállodák társalgójához. A Riza szék organikus kinézetű szerkezettel, a hátsó részén található speciális ráccsal kiegészítve, kizárólag fenntartható tömörfa és természetes lakkokkal készül. A tervezési inspiráció Antoni Gaudí katalán építész munkájából és annak örökségéből származik, amelyet a modernista építész hagyott el Barcelonaban, a természet elemeire és az organikus megjelenésre építve.

Projekt neve : Riza Air, A tervezők neve : Thelos Design Team, Ügyfél neve : Thelos.

Riza Air A Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.