Design magazin
Design magazin
Az Irodahelyiség

Samlee

Az Irodahelyiség Furcsa részletek nélkül a Samlee Iroda egy egyszerű keleti esztétika volt. Ez a koncepció megfelel a gyorsan fejlődő városnak. Ebben a jól működő információs társadalomban a projekt bemutatja a város, a munka és az emberek közötti interaktív kapcsolatot - egyfajta szoros kapcsolatot a tevékenység és a tehetetlenség között; átlátszó fedvény; áthatolás üres.

Projekt neve : Samlee, A tervezők neve : Yongcai Huang, Ügyfél neve : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Az Irodahelyiség

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.