Design magazin
Design magazin
Naptár

Calendar 2014 “Safari”

Naptár A Safari egy papír kézműves állatnaptár. Távolítsa el és szerelje össze a 6 lapot, oldalain két havi naptárral. Hajtsa le a testet és az ízületrészeket a gyűrődések mentén, nézzen meg az ízületek jelein, és illessze őket az ábra szerint. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

Projekt neve : Calendar 2014 “Safari”, A tervezők neve : Katsumi Tamura, Ügyfél neve : good morning inc..

Calendar 2014 “Safari” Naptár

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.