Design magazin
Design magazin
Reflektorfény, Belső Lámpatest

Zen

Reflektorfény, Belső Lámpatest A Zen egy új és teljesen testreszabható reflektorfény, amely kielégíti az ügyfelek műszaki igényeit, és emellett egy autentikus belsőépítészeti elem esztétikai szépségét biztosítja. A Zen az egyik legkisebb reflektor a piacon. Így a ZEN sokkal jobban integrálódik a telepített környezetbe, generáció és invazív jelenlét nélkül. Ezt úgy érik el, hogy a színekkel, a természetes fákkal stb. Könnyen testreszabhatóak. A Zen formatervezése időtlen formákon alapszik, amelyek a funkcionalitásra és az egyszerűségre irányulnak, és tartós, nyugodt és csillámmentes szépségre vezetnek.

Projekt neve : Zen, A tervezők neve : Rubén Saldaña Acle, Ügyfél neve : Arkoslight.

Zen Reflektorfény, Belső Lámpatest

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.