Design magazin
Design magazin
A Rögzíthető Elfordítható Asztal

Ergo-table for bed

A Rögzíthető Elfordítható Asztal Az asztal képes bizonyos szögben elfordulni, hogy az ágy / rekesz alá illeszkedjen, hogy maximalizálja a helyet, és használható módon nyitható meg. Kevés olyan elforgatható funkcióval rendelkezik, amely 2 síkon található, hogy a felhasználó számára könnyedén megfordulhasson. Segíthet megoldani a lehetséges problémákat, ha a laptopot vagy hasonló eszközöket közvetlenül az ágyra helyezi, amely csapdába ejti a légáramot. Ergonómiai szempontból a lengőasztal lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megfelelő rögzítőfelülettel rendelkezzen, hogy elkerülje a felhasználó ölébe történő nyomást. Amíg a test a kívánt testtartásban van, az asztal felé fordul, és fenntartja a kényelmet. Az asztal használata barátságosan le van tiltva.

Projekt neve : Ergo-table for bed, A tervezők neve : Ivan Paul B. Abanilla, Ügyfél neve : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed A Rögzíthető Elfordítható Asztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.