Design magazin
Design magazin
A Médiatár

Our House

A Médiatár A „Házunk” koncepció újszerűen innovatív formatervezés, a legmodernebb digitális technológia és a Virgin varázslat révén újból feltárja a vásárlási élményt, hogy mindenki máshoz hasonló környezetet teremtsen. A megközelítés során az ügyfeleket Richard Branson, Mo Farah, Usain Bolt vagy akár a T-Rex fogadja egy HD digitális ajtóból. Ez a színházi és személyiségérzet lehetőséget nyújt az ügyfelek számára, hogy felfedezzék a Virgin Media legújabb szórakoztató és kommunikációs szolgáltatásainak világát.

Projekt neve : Our House, A tervezők neve : Allen International, Ügyfél neve : allen international.

Our House A Médiatár

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.