Design magazin
Design magazin
Stadion Vendégszeretet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Vendégszeretet Az új Sky-társalgók projektje csak az első lépése annak a hatalmas felújítási programnak, amelyet az AC Milan és az FC Internazionale a milánói önkormányzattal közösen hajtanak végre azzal a céllal, hogy a San Siro stadiont olyan multifunkcionális létesítménybe alakítsák át, amely képes mindenki befogadására. a fontos eseményekkel, amelyekkel Milánó szembesül a közelgő EXPO 2015 során. A skybox projekt sikere után a Ragazzi & Partners megvalósította egy ötletét a vendéglátó-helyiségek új koncepciójának létrehozására a San Siro stadion fõ tribünjének tetején.

Projekt neve : San Siro Stadium Sky Lounge, A tervezők neve : Francesco Ragazzi, Ügyfél neve : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadion Vendégszeretet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.