Design magazin
Design magazin
Asztal, Szék

Hoek af

Asztal, Szék A „Hoek af” szó szerint angolul lefordítva azt jelenti, hogy hiányzik egy sarok, de amikor azt mondod, hogy valaki hiányzik egy sarokról hollandul, azt jelenti, hogy kissé őrültek. Gondoltam ezekre a szavakra, miközben egy barátomra gondoltam, akinek „hiányzik egy sarka”, így nyilvánvalóvá vált számomra, hogy bár hiányzik egy sarok, valójában sokkal érdekesebb. És mint engem megdöbbent, ha egy négyzetet vesz és egy sarkot vág, két új sarok jön létre, vagyis valami elvesztése helyett valami nyer. Minden „hoek af” darab elveszített egy sarkot, de két sarkot és két lábat nyert.

Projekt neve : Hoek af, A tervezők neve : David Hoppenbrouwers, Ügyfél neve : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Asztal, Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.