Design magazin
Design magazin
Összecsukható Kerékpár

DONUT

Összecsukható Kerékpár Könnyen összecsukható kerékpárkoncepció, amely kör alakú keretbe hajtható össze anélkül, hogy a kerékpár egyetlen része kiállna a kereten kívül.A kerékpár összecsukódás után úgy néz ki, mint egy kör, amelyet könnyen lehet hordozni, tárolni és tárolni. A kerékpárnak egy kör alakú alumínium ötvözetű váza van, amely felveszi a motoros terheit. Az első és a hátsó villák a kör alakú keretbe vannak elfordítva.Ez a kerékpár csőpedállal rendelkezik, amely elcsúszik és forog a forgattyúház belsejében.Lánc és fogaskerék kombinációja A meghajtók a mozgást a hátsó kerékre továbbítják. Állítható magasságú ülés és fogantyú GPS-sel, zenelejátszóval és ciklométerrel.

Projekt neve : DONUT, A tervezők neve : Arvind Mahabaleshwara, Ügyfél neve : .

DONUT Összecsukható Kerékpár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.