Design magazin
Design magazin
Összecsukható Kerékpár

DONUT

Összecsukható Kerékpár Könnyen összecsukható kerékpárkoncepció, amely kör alakú keretbe hajtható össze anélkül, hogy a kerékpár egyetlen része kiállna a kereten kívül.A kerékpár összecsukódás után úgy néz ki, mint egy kör, amelyet könnyen lehet hordozni, tárolni és tárolni. A kerékpárnak egy kör alakú alumínium ötvözetű váza van, amely felveszi a motoros terheit. Az első és a hátsó villák a kör alakú keretbe vannak elfordítva.Ez a kerékpár csőpedállal rendelkezik, amely elcsúszik és forog a forgattyúház belsejében.Lánc és fogaskerék kombinációja A meghajtók a mozgást a hátsó kerékre továbbítják. Állítható magasságú ülés és fogantyú GPS-sel, zenelejátszóval és ciklométerrel.

Projekt neve : DONUT, A tervezők neve : Arvind Mahabaleshwara, Ügyfél neve : .

DONUT Összecsukható Kerékpár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.