Design magazin
Design magazin
Összecsukható Kerékpár

DONUT

Összecsukható Kerékpár Könnyen összecsukható kerékpárkoncepció, amely kör alakú keretbe hajtható össze anélkül, hogy a kerékpár egyetlen része kiállna a kereten kívül.A kerékpár összecsukódás után úgy néz ki, mint egy kör, amelyet könnyen lehet hordozni, tárolni és tárolni. A kerékpárnak egy kör alakú alumínium ötvözetű váza van, amely felveszi a motoros terheit. Az első és a hátsó villák a kör alakú keretbe vannak elfordítva.Ez a kerékpár csőpedállal rendelkezik, amely elcsúszik és forog a forgattyúház belsejében.Lánc és fogaskerék kombinációja A meghajtók a mozgást a hátsó kerékre továbbítják. Állítható magasságú ülés és fogantyú GPS-sel, zenelejátszóval és ciklométerrel.

Projekt neve : DONUT, A tervezők neve : Arvind Mahabaleshwara, Ügyfél neve : .

DONUT Összecsukható Kerékpár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.