Design magazin
Design magazin
A Központ

Weaving Space

A Központ Ebben a projektben egy használt gyárépületet többfunkciós térré alakítottak át, amely magában foglalja a bemutatótermet, a kifutót és a tervezőirodát. A „szövött szövés” ihletésével alumíniummal extrudált profilt használták a falak alapvető alkotóelemeként. Az extrudálások különböző sűrűsége határozza meg a terek különböző funkcióit. A homlokzat fala úgy néz ki, mint egy nagy pofa, ahonnan minden illetéktelen személy elzárható. Az épületen belül az alacsonyabb sűrűségű extrudálások révén az összes teret félig átlátszóvá teszik, hogy ösztönözzék a franchise és a tervezők közötti kommunikációt.

Projekt neve : Weaving Space, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : PMTD Ltd..

Weaving Space A Központ

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.