Design magazin
Design magazin
A Környezeti Fény

25 Nano

A Környezeti Fény 25 A Nano egy művészi könnyű eszköz, amely ábrázolja az ideiglenes és a kitartást, a születést és a halált. Együttműködve a Spring Pool Glass Industrial Co., Ltd.-vel, amelynek jövőképe a szisztematikus üveg újrahasznosítási hurok felépítése a fenntartható jövő számára, a 25 Nano a viszonylag törékeny buborékot választotta közegként, szemben a szilárd üveggel, hogy megvalósítsa az ötletét. A műszerben a fény megvillan a buborék életciklusain, és szivárványszerű színt és árnyékot vetít a környezetre, álomszerű légkört teremtve a felhasználó körül.

Projekt neve : 25 Nano, A tervezők neve : Ray Teng Pai, Ügyfél neve : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

25 Nano A Környezeti Fény

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.