Design magazin
Design magazin
A Belső Terek

Highpark Suites

A Belső Terek A Highpark Suites Common Areas felfedezi a városi Gen-Y életmód zökkenőmentes integrációját a zöld élettel, az üzleti élettel, a szabadidővel és a közösséggel. A wow faktor előcsarnokoktól a szobrászati égbolton, rendezvénytermeken és funky tárgyalótermektől kezdve ezeket a kényelmi területeket a lakók számára otthona kiterjesztésére tervezték. A zökkenőmentes beltéri kültéri élet, a rugalmasság, az interaktív pillanatok, valamint a városi színek és textúrák palettájának ihlette a MIL Design a határait egyedülálló, fenntartható és holisztikus közösség létrehozására, ahol minden helyiségben a lakók és a trópusi környezet gondoskodik.

Projekt neve : Highpark Suites , A tervezők neve : MIL Design & Construction, Ügyfél neve : MIL Design.

Highpark Suites  A Belső Terek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.