Design magazin
Design magazin
Nemzetközi Iskola

Gearing

Nemzetközi Iskola A Debreceni Nemzetközi Iskola fogalmi kör alakja a védelmet, az egységet és a közösséget szimbolizálja. A különböző funkciók úgy jelennek meg, mint a csatlakoztatott fogaskerekek, pavilonok egy ívön elrendezett húron. A tér széttöredezettsége különféle közösségi területeket hoz létre az osztálytermek között. Az új térbeli élmény és a természet állandó jelenléte elősegíti a hallgatókat a kreatív gondolkodásban és ötleteik kifejlesztésében. Az oktatási kertekbe és az erdőbe vezető utak kiegészítik a kör koncepcióját, és izgalmas átmenetet teremtenek az épített és a természetes környezet között.

Projekt neve : Gearing, A tervezők neve : BORD Architectural Studio, Ügyfél neve : ISD - International School of Debrecen.

Gearing Nemzetközi Iskola

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.