Design magazin
Design magazin
A Játék

Mini Mech

A Játék A moduláris szerkezetek rugalmas természetének ihlette, a Mini Mech átlátszó blokkok gyűjteménye, amelyeket összetett rendszerekbe lehet összeállítani. Minden blokk mechanikus egységet tartalmaz. A csatlakozók és a mágneses csatlakozók univerzális kialakítása miatt végtelen sokféle kombinációt lehet készíteni. Ennek a tervezésnek egyszerre van oktatási és rekreációs célja. Célja a teremtés erejének fejlesztése, és lehetővé teszi a fiatal mérnökök számára, hogy az egyes egységek valódi mechanizmusát külön-külön és együttesen látják a rendszerben.

Csaptelep

Aluvia

Csaptelep Aluvia dizájnja inspirációt idéz elő az alúviális erózióban, amikor az idő és a kitartás során a víz szelíd sziluettek alakítja ki a sziklákat; Csakúgy, mint a folyóparti kavicsok, a lágyság és a barátságos görbék a fogantyú kialakításában a felhasználót könnyű műveletre csábítják. A gondosan kialakított átmenetek lehetővé teszik, hogy a fény folyamatosan mozogjon a felület mentén, így minden termék harmonikus megjelenést kap.

Laptop Asztal

Ultraleggera

Laptop Asztal A felhasználó lakóhelyén képes lesz egy dohányzóasztal feladatának elvégzésére és számos tárgy elhelyezésének, elhagyásának, szem előtt tartásával kapcsolatos igények kielégítésére; Nemcsak laptop használatra tervezték, de lehet, hogy kevésbé specifikus a laptop használatára; Térdre történő mozgáskorlátozás nélkül lehetővé teszi a különböző ülőhelyzeteket, korlátozva a mozgékonyságot. Röviden: otthoni bútor, amelyet nem térdre használnak, de mégis ajánlott olyan pillanatokban használni, amikor az ülőegységekben találhatók, például rövid ülés kanapéknál.

Szék

Stocker

Szék A Stocker egy fúzió egy szék és egy szék között. A könnyű, egymásra rakható faülések magán- és félig hivatalos helyiségekben alkalmazhatók. Kifejező formája hangsúlyozza a helyi fa szépségét. A bonyolult szerkezeti kialakítás és kivitele lehetővé teszi, hogy 8 mm-es 100% -os tömörfa vastagságú anyagból robusztus, de könnyű tárgyat hozzon létre, amelynek súlya csak 2300 Gram. A Stocker kompakt felépítése helytakarékos tárolást tesz lehetővé. Összerakva egymástól, könnyen tárolható és innovatív kialakításának köszönhetően a Stocker teljesen lenyomható egy asztal alá.

A Dohányzóasztal

Drop

A Dohányzóasztal Csepp, amelyet apró fa- és márványmesterek készítenek; tömör fa lakktestből és márványból áll. A márvány sajátos textúrája elválasztja az összes terméket egymástól. A csepp dohányzóasztal térbeli részei segítik a kis ház kiegészítőinek megszervezését. A formatervezés másik fontos tulajdonsága a karosszéria alatt elrejtett kerekek által biztosított könnyű mozgás. Ez a kialakítás lehetővé teszi különböző kombinációk létrehozását márvány- és színválasztékkal.

Munkaasztal

Timbiriche

Munkaasztal A forma úgy néz ki, hogy tükrözze a kortárs ember folyamatosan változó életét egy többértékű és találékony térben, amelynek egyetlen felülete megfelel a csúszó, eltávolítandó vagy elhelyezett fadarabok hiányának vagy jelenlétének, és végtelen lehetőségeket kínál a tárgyak szervezésére. egy munkaterületen, biztosítva a tartósságot a testreszabott helyekben, amelyek minden pillanat igényeinek megfelelnek. A tervezőket a tradicionális timbiriche játék ihlette, megújítva a személyes mozgatható pontok mátrixának lényegét, amely játékteret biztosít a munkahelynek.