Design magazin
Design magazin
Csaptelep

Aluvia

Csaptelep Aluvia dizájnja inspirációt idéz elő az alúviális erózióban, amikor az idő és a kitartás során a víz szelíd sziluettek alakítja ki a sziklákat; Csakúgy, mint a folyóparti kavicsok, a lágyság és a barátságos görbék a fogantyú kialakításában a felhasználót könnyű műveletre csábítják. A gondosan kialakított átmenetek lehetővé teszik, hogy a fény folyamatosan mozogjon a felület mentén, így minden termék harmonikus megjelenést kap.

Projekt neve : Aluvia, A tervezők neve : Corona, Ügyfél neve : Corona.

Aluvia Csaptelep

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.