Design magazin
Design magazin
Munkaasztal

Timbiriche

Munkaasztal A forma úgy néz ki, hogy tükrözze a kortárs ember folyamatosan változó életét egy többértékű és találékony térben, amelynek egyetlen felülete megfelel a csúszó, eltávolítandó vagy elhelyezett fadarabok hiányának vagy jelenlétének, és végtelen lehetőségeket kínál a tárgyak szervezésére. egy munkaterületen, biztosítva a tartósságot a testreszabott helyekben, amelyek minden pillanat igényeinek megfelelnek. A tervezőket a tradicionális timbiriche játék ihlette, megújítva a személyes mozgatható pontok mátrixának lényegét, amely játékteret biztosít a munkahelynek.

Projekt neve : Timbiriche, A tervezők neve : Andrea Cecilia Alcocer Carrillo, Ügyfél neve : LAAR.

Timbiriche Munkaasztal

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.