Design magazin
Design magazin
Laptop Asztal

Ultraleggera

Laptop Asztal A felhasználó lakóhelyén képes lesz egy dohányzóasztal feladatának elvégzésére és számos tárgy elhelyezésének, elhagyásának, szem előtt tartásával kapcsolatos igények kielégítésére; Nemcsak laptop használatra tervezték, de lehet, hogy kevésbé specifikus a laptop használatára; Térdre történő mozgáskorlátozás nélkül lehetővé teszi a különböző ülőhelyzeteket, korlátozva a mozgékonyságot. Röviden: otthoni bútor, amelyet nem térdre használnak, de mégis ajánlott olyan pillanatokban használni, amikor az ülőegységekben találhatók, például rövid ülés kanapéknál.

Projekt neve : Ultraleggera, A tervezők neve : Nur Seda Sahin, Ügyfél neve : .

Ultraleggera Laptop Asztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.