Design magazin
Design magazin
Laptop Asztal

Ultraleggera

Laptop Asztal A felhasználó lakóhelyén képes lesz egy dohányzóasztal feladatának elvégzésére és számos tárgy elhelyezésének, elhagyásának, szem előtt tartásával kapcsolatos igények kielégítésére; Nemcsak laptop használatra tervezték, de lehet, hogy kevésbé specifikus a laptop használatára; Térdre történő mozgáskorlátozás nélkül lehetővé teszi a különböző ülőhelyzeteket, korlátozva a mozgékonyságot. Röviden: otthoni bútor, amelyet nem térdre használnak, de mégis ajánlott olyan pillanatokban használni, amikor az ülőegységekben találhatók, például rövid ülés kanapéknál.

Projekt neve : Ultraleggera, A tervezők neve : Nur Seda Sahin, Ügyfél neve : .

Ultraleggera Laptop Asztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.