Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Drop

A Dohányzóasztal Csepp, amelyet apró fa- és márványmesterek készítenek; tömör fa lakktestből és márványból áll. A márvány sajátos textúrája elválasztja az összes terméket egymástól. A csepp dohányzóasztal térbeli részei segítik a kis ház kiegészítőinek megszervezését. A formatervezés másik fontos tulajdonsága a karosszéria alatt elrejtett kerekek által biztosított könnyű mozgás. Ez a kialakítás lehetővé teszi különböző kombinációk létrehozását márvány- és színválasztékkal.

Projekt neve : Drop, A tervezők neve : Buket Hoscan Bazman, Ügyfél neve : Marbleous.

Drop A Dohányzóasztal

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.