Design magazin
Design magazin
A Játék

Mini Mech

A Játék A moduláris szerkezetek rugalmas természetének ihlette, a Mini Mech átlátszó blokkok gyűjteménye, amelyeket összetett rendszerekbe lehet összeállítani. Minden blokk mechanikus egységet tartalmaz. A csatlakozók és a mágneses csatlakozók univerzális kialakítása miatt végtelen sokféle kombinációt lehet készíteni. Ennek a tervezésnek egyszerre van oktatási és rekreációs célja. Célja a teremtés erejének fejlesztése, és lehetővé teszi a fiatal mérnökök számára, hogy az egyes egységek valódi mechanizmusát külön-külön és együttesen látják a rendszerben.

Projekt neve : Mini Mech, A tervezők neve : Negar Rezaei & Ghazal Esmaeili, Ügyfél neve : Singoo Design Group.

Mini Mech A Játék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.