Design magazin
Design magazin
A Játék

Mini Mech

A Játék A moduláris szerkezetek rugalmas természetének ihlette, a Mini Mech átlátszó blokkok gyűjteménye, amelyeket összetett rendszerekbe lehet összeállítani. Minden blokk mechanikus egységet tartalmaz. A csatlakozók és a mágneses csatlakozók univerzális kialakítása miatt végtelen sokféle kombinációt lehet készíteni. Ennek a tervezésnek egyszerre van oktatási és rekreációs célja. Célja a teremtés erejének fejlesztése, és lehetővé teszi a fiatal mérnökök számára, hogy az egyes egységek valódi mechanizmusát külön-külön és együttesen látják a rendszerben.

Projekt neve : Mini Mech, A tervezők neve : Negar Rezaei & Ghazal Esmaeili, Ügyfél neve : Singoo Design Group.

Mini Mech A Játék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.