Design magazin
Design magazin
Lovas Pavilon

Oat Wreath

Lovas Pavilon A lovas pavilon az újonnan létrehozott lovas központ része. Az objektum a kulturális örökségen helyezkedik el, és a kiállítás történelmi együttesének kulturális területe által védett. A fő építészeti koncepció a hatalmas tőkefalak kizárása az átlátszó fa csipke elemek mellett. A homlokzati dísz fő motívuma a stilizált ritmikus minta búza fülek vagy zab formájában. A vékony fém oszlopok szinte észrevétlenül támogatják a ragasztott fatetõ fénysugarait, amelyek felemelkedtek, a ló fejének stilizált sziluettje formájában.

Projekt neve : Oat Wreath, A tervezők neve : Polina Nozdracheva, Ügyfél neve : ALPN Ltd./Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd..

Oat Wreath Lovas Pavilon

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.