Design magazin
Design magazin
Lovas Pavilon

Oat Wreath

Lovas Pavilon A lovas pavilon az újonnan létrehozott lovas központ része. Az objektum a kulturális örökségen helyezkedik el, és a kiállítás történelmi együttesének kulturális területe által védett. A fő építészeti koncepció a hatalmas tőkefalak kizárása az átlátszó fa csipke elemek mellett. A homlokzati dísz fő motívuma a stilizált ritmikus minta búza fülek vagy zab formájában. A vékony fém oszlopok szinte észrevétlenül támogatják a ragasztott fatetõ fénysugarait, amelyek felemelkedtek, a ló fejének stilizált sziluettje formájában.

Projekt neve : Oat Wreath, A tervezők neve : Polina Nozdracheva, Ügyfél neve : ALPN Ltd./Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd..

Oat Wreath Lovas Pavilon

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.