Design magazin
Design magazin
Lovas Pavilon

Oat Wreath

Lovas Pavilon A lovas pavilon az újonnan létrehozott lovas központ része. Az objektum a kulturális örökségen helyezkedik el, és a kiállítás történelmi együttesének kulturális területe által védett. A fő építészeti koncepció a hatalmas tőkefalak kizárása az átlátszó fa csipke elemek mellett. A homlokzati dísz fő motívuma a stilizált ritmikus minta búza fülek vagy zab formájában. A vékony fém oszlopok szinte észrevétlenül támogatják a ragasztott fatetõ fénysugarait, amelyek felemelkedtek, a ló fejének stilizált sziluettje formájában.

Projekt neve : Oat Wreath, A tervezők neve : Polina Nozdracheva, Ügyfél neve : ALPN Ltd./Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd..

Oat Wreath Lovas Pavilon

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.