Design magazin
Design magazin
Japán Étterem És Bár

Dongshang

Japán Étterem És Bár A Dongshang egy japán étterem és bár Pekingben található, különféle formájú és méretű bambuszból. A projekt elképzelése egy egyedi étkezési környezet megteremtése volt, a japán esztétika összekapcsolásával a kínai kultúra elemeivel. A két ország művészetével és kézműves munkájával szorosan összekapcsolt hagyományos anyag a falakat és a mennyezetet borítja, hogy meghitt hangulatot teremtsen. A természetes és fenntartható anyag szimbolizálja a klasszikus kínai történet, a Bamboo-liget hét bölcse, a városellenes filozófiát, a belső terek pedig a bambusz-ligeten belüli étkezés érzetét idézik elő.

Projekt neve : Dongshang, A tervezők neve : Yuichiro Imafuku, Ügyfél neve : Imafuku Architects.

Dongshang Japán Étterem És Bár

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.