Design magazin
Design magazin
Japán Étterem És Bár

Dongshang

Japán Étterem És Bár A Dongshang egy japán étterem és bár Pekingben található, különféle formájú és méretű bambuszból. A projekt elképzelése egy egyedi étkezési környezet megteremtése volt, a japán esztétika összekapcsolásával a kínai kultúra elemeivel. A két ország művészetével és kézműves munkájával szorosan összekapcsolt hagyományos anyag a falakat és a mennyezetet borítja, hogy meghitt hangulatot teremtsen. A természetes és fenntartható anyag szimbolizálja a klasszikus kínai történet, a Bamboo-liget hét bölcse, a városellenes filozófiát, a belső terek pedig a bambusz-ligeten belüli étkezés érzetét idézik elő.

Projekt neve : Dongshang, A tervezők neve : Yuichiro Imafuku, Ügyfél neve : Imafuku Architects.

Dongshang Japán Étterem És Bár

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.