Design magazin
Design magazin
Japán Étterem És Bár

Dongshang

Japán Étterem És Bár A Dongshang egy japán étterem és bár Pekingben található, különféle formájú és méretű bambuszból. A projekt elképzelése egy egyedi étkezési környezet megteremtése volt, a japán esztétika összekapcsolásával a kínai kultúra elemeivel. A két ország művészetével és kézműves munkájával szorosan összekapcsolt hagyományos anyag a falakat és a mennyezetet borítja, hogy meghitt hangulatot teremtsen. A természetes és fenntartható anyag szimbolizálja a klasszikus kínai történet, a Bamboo-liget hét bölcse, a városellenes filozófiát, a belső terek pedig a bambusz-ligeten belüli étkezés érzetét idézik elő.

Projekt neve : Dongshang, A tervezők neve : Yuichiro Imafuku, Ügyfél neve : Imafuku Architects.

Dongshang Japán Étterem És Bár

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.