Design magazin
Design magazin
A Szórólap

Angry Mailer

A Szórólap Tegyen egy 360 fokos túrát a következő házába közvetlenül egy otthoni hirdetési szórólapból. Most már megteheti a Miemode The Angry Mailer (TAM) virtuális valóság nézőjével. Az Angry Mailer az első ilyen jellegű, ultra-hordozható és környezetbarát virtuális valóság (vr) néző, amely postafiókként szállít, pop-art papírbaba vált, és VR-nézővé hajt. Ebben a 360 Open House sorozatban a potenciális vásárlók 360 fokos otthoni túrákat vehetnek fel okostelefonjaikról úgy, hogy az otthoni hirdetési táblát vr-nézővé konvertálják. A TAM: 360 Open House segítségével alakítsa át a 2D-s hirdetését 3D-s valósággá.

Projekt neve : Angry Mailer, A tervezők neve : Ginger Kong, Ügyfél neve : Miemode, LLC.

Angry Mailer A Szórólap

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.