Design magazin
Design magazin
A Szórólap

Angry Mailer

A Szórólap Tegyen egy 360 fokos túrát a következő házába közvetlenül egy otthoni hirdetési szórólapból. Most már megteheti a Miemode The Angry Mailer (TAM) virtuális valóság nézőjével. Az Angry Mailer az első ilyen jellegű, ultra-hordozható és környezetbarát virtuális valóság (vr) néző, amely postafiókként szállít, pop-art papírbaba vált, és VR-nézővé hajt. Ebben a 360 Open House sorozatban a potenciális vásárlók 360 fokos otthoni túrákat vehetnek fel okostelefonjaikról úgy, hogy az otthoni hirdetési táblát vr-nézővé konvertálják. A TAM: 360 Open House segítségével alakítsa át a 2D-s hirdetését 3D-s valósággá.

Projekt neve : Angry Mailer, A tervezők neve : Ginger Kong, Ügyfél neve : Miemode, LLC.

Angry Mailer A Szórólap

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.