Design magazin
Design magazin
A Szórólap

Angry Mailer

A Szórólap Tegyen egy 360 fokos túrát a következő házába közvetlenül egy otthoni hirdetési szórólapból. Most már megteheti a Miemode The Angry Mailer (TAM) virtuális valóság nézőjével. Az Angry Mailer az első ilyen jellegű, ultra-hordozható és környezetbarát virtuális valóság (vr) néző, amely postafiókként szállít, pop-art papírbaba vált, és VR-nézővé hajt. Ebben a 360 Open House sorozatban a potenciális vásárlók 360 fokos otthoni túrákat vehetnek fel okostelefonjaikról úgy, hogy az otthoni hirdetési táblát vr-nézővé konvertálják. A TAM: 360 Open House segítségével alakítsa át a 2D-s hirdetését 3D-s valósággá.

Projekt neve : Angry Mailer, A tervezők neve : Ginger Kong, Ügyfél neve : Miemode, LLC.

Angry Mailer A Szórólap

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.