Design magazin
Design magazin
Étterem És Bár

Kopp

Étterem És Bár Az étterem kialakításának vonzónak kell lennie az ügyfelek számára. A belső tereknek frissnek kell lenniük, és vonzónak kell lenniük a tervezés jövőbeli trendeihez. Az anyagok nem szokásos felhasználása az egyik módja annak, hogy az ügyfelek bekapcsolódjanak a dekorációba. A Kopp egy ebédre gondolkodó étterem. A Kopp a helyi goan nyelven pohár italt jelent. A pohár ital keverésével kialakított pezsgőfürdőt koncepcióként jelenítették meg a projekt kidolgozása során. Ábrázolja a mintákat generáló modul ismétlésének tervezési filozófiáját.

Projekt neve : Kopp, A tervezők neve : Ketan Jawdekar, Ügyfél neve : Kopp.

Kopp Étterem És Bár

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.