Design magazin
Design magazin
Étterem És Bár

Kopp

Étterem És Bár Az étterem kialakításának vonzónak kell lennie az ügyfelek számára. A belső tereknek frissnek kell lenniük, és vonzónak kell lenniük a tervezés jövőbeli trendeihez. Az anyagok nem szokásos felhasználása az egyik módja annak, hogy az ügyfelek bekapcsolódjanak a dekorációba. A Kopp egy ebédre gondolkodó étterem. A Kopp a helyi goan nyelven pohár italt jelent. A pohár ital keverésével kialakított pezsgőfürdőt koncepcióként jelenítették meg a projekt kidolgozása során. Ábrázolja a mintákat generáló modul ismétlésének tervezési filozófiáját.

Projekt neve : Kopp, A tervezők neve : Ketan Jawdekar, Ügyfél neve : Kopp.

Kopp Étterem És Bár

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.