Design magazin
Design magazin
Étterem És Bár

Kopp

Étterem És Bár Az étterem kialakításának vonzónak kell lennie az ügyfelek számára. A belső tereknek frissnek kell lenniük, és vonzónak kell lenniük a tervezés jövőbeli trendeihez. Az anyagok nem szokásos felhasználása az egyik módja annak, hogy az ügyfelek bekapcsolódjanak a dekorációba. A Kopp egy ebédre gondolkodó étterem. A Kopp a helyi goan nyelven pohár italt jelent. A pohár ital keverésével kialakított pezsgőfürdőt koncepcióként jelenítették meg a projekt kidolgozása során. Ábrázolja a mintákat generáló modul ismétlésének tervezési filozófiáját.

Projekt neve : Kopp, A tervezők neve : Ketan Jawdekar, Ügyfél neve : Kopp.

Kopp Étterem És Bár

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.