Design magazin
Design magazin
Női Ruha Kollekció

Lotus on Water

Női Ruha Kollekció Ezt a kollekciót a designer Suyeon név ihlette, amely kínai karakterekkel lótuszvirágot jelent a vízen. A keleti hangulatok és a kortárs divat összeolvadásával minden megjelenés különböző módon ábrázolja a lótuszvirágot. A tervező túlzott sziluetttel és kreatív drapírozással kísérletezett, hogy megmutassa a lótuszvirág szirmának szépségét. Szitanyomás és kézi gyöngyfűzési technikák használják a vízben lebegő lótuszvirág kifejezését. Ez a kollekció csak természetes és átlátszó szövetekből készül, hogy szimbolikus jelentést, lótuszvirág és víz tisztaságát idézzék elő.

Projekt neve : Lotus on Water, A tervezők neve : Suyeon Kim, Ügyfél neve : SU.YEON.

Lotus on Water Női Ruha Kollekció

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.