Design magazin
Design magazin
Női Ruha Kollekció

Lotus on Water

Női Ruha Kollekció Ezt a kollekciót a designer Suyeon név ihlette, amely kínai karakterekkel lótuszvirágot jelent a vízen. A keleti hangulatok és a kortárs divat összeolvadásával minden megjelenés különböző módon ábrázolja a lótuszvirágot. A tervező túlzott sziluetttel és kreatív drapírozással kísérletezett, hogy megmutassa a lótuszvirág szirmának szépségét. Szitanyomás és kézi gyöngyfűzési technikák használják a vízben lebegő lótuszvirág kifejezését. Ez a kollekció csak természetes és átlátszó szövetekből készül, hogy szimbolikus jelentést, lótuszvirág és víz tisztaságát idézzék elő.

Projekt neve : Lotus on Water, A tervezők neve : Suyeon Kim, Ügyfél neve : SU.YEON.

Lotus on Water Női Ruha Kollekció

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.