Design magazin
Design magazin
Női Ruha Kollekció

Lotus on Water

Női Ruha Kollekció Ezt a kollekciót a designer Suyeon név ihlette, amely kínai karakterekkel lótuszvirágot jelent a vízen. A keleti hangulatok és a kortárs divat összeolvadásával minden megjelenés különböző módon ábrázolja a lótuszvirágot. A tervező túlzott sziluetttel és kreatív drapírozással kísérletezett, hogy megmutassa a lótuszvirág szirmának szépségét. Szitanyomás és kézi gyöngyfűzési technikák használják a vízben lebegő lótuszvirág kifejezését. Ez a kollekció csak természetes és átlátszó szövetekből készül, hogy szimbolikus jelentést, lótuszvirág és víz tisztaságát idézzék elő.

Projekt neve : Lotus on Water, A tervezők neve : Suyeon Kim, Ügyfél neve : SU.YEON.

Lotus on Water Női Ruha Kollekció

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.