Design magazin
Design magazin
Szépségszalon

Shokrniya

Szépségszalon A tervező egy deluxe és inspiráló környezetre törekedett, és különálló, különféle funkciókkal rendelkező tereket hozott létre, amelyek ugyanakkor egy egész szerkezet részei. A bézs színű mint Irán egyik deluxe színét választották a projekt ötletének kidolgozására. A mezők doboz formájában jelennek meg 2 színben.Ezek a dobozok zárt vagy félig zártak akusztikus vagy szaglási zavarok nélkül.A vevőnek elegendő hely lesz a magán kifutó megtapasztalására. Megfelelő megvilágítás, megfelelő növénykiválasztás és a megfelelő árnyék a többi anyag színei voltak a fontos kihívások.

Projekt neve : Shokrniya , A tervezők neve : Kasra Shafieezadeh, Ügyfél neve : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Szépségszalon

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.