Design magazin
Design magazin
Szépségszalon

Shokrniya

Szépségszalon A tervező egy deluxe és inspiráló környezetre törekedett, és különálló, különféle funkciókkal rendelkező tereket hozott létre, amelyek ugyanakkor egy egész szerkezet részei. A bézs színű mint Irán egyik deluxe színét választották a projekt ötletének kidolgozására. A mezők doboz formájában jelennek meg 2 színben.Ezek a dobozok zárt vagy félig zártak akusztikus vagy szaglási zavarok nélkül.A vevőnek elegendő hely lesz a magán kifutó megtapasztalására. Megfelelő megvilágítás, megfelelő növénykiválasztás és a megfelelő árnyék a többi anyag színei voltak a fontos kihívások.

Projekt neve : Shokrniya , A tervezők neve : Kasra Shafieezadeh, Ügyfél neve : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Szépségszalon

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.