Design magazin
Design magazin
Szépségszalon

Shokrniya

Szépségszalon A tervező egy deluxe és inspiráló környezetre törekedett, és különálló, különféle funkciókkal rendelkező tereket hozott létre, amelyek ugyanakkor egy egész szerkezet részei. A bézs színű mint Irán egyik deluxe színét választották a projekt ötletének kidolgozására. A mezők doboz formájában jelennek meg 2 színben.Ezek a dobozok zárt vagy félig zártak akusztikus vagy szaglási zavarok nélkül.A vevőnek elegendő hely lesz a magán kifutó megtapasztalására. Megfelelő megvilágítás, megfelelő növénykiválasztás és a megfelelő árnyék a többi anyag színei voltak a fontos kihívások.

Projekt neve : Shokrniya , A tervezők neve : Kasra Shafieezadeh, Ügyfél neve : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Szépségszalon

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.