Design magazin
Design magazin
Az Óra

Sorriso

Az Óra A „Sorriso” karóra szereti látni a mosolyát! Ennek az órának el kell mosolyognia, majd a mosolyát beolvassa a membrán, és az óra arca mutatja az időt neked. A kezét fekvő LCD képernyő különféle képeket mutat be, amint a membrán kinyílik. Amint rájöttél, a „Sorriso” tartalmaz egy LCD képernyőt, egy mosolyt felismerő érzékelőt és egy diafragmatikus tábla mechanizmust. Az óra szlogenje: "Legyen boldog minden életed pillanatában".

Projekt neve : Sorriso, A tervezők neve : Mehrdad Khorsandi, Ügyfél neve : Mehr Design.

Sorriso Az Óra

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.