Design magazin
Design magazin
Az Óra

Sorriso

Az Óra A „Sorriso” karóra szereti látni a mosolyát! Ennek az órának el kell mosolyognia, majd a mosolyát beolvassa a membrán, és az óra arca mutatja az időt neked. A kezét fekvő LCD képernyő különféle képeket mutat be, amint a membrán kinyílik. Amint rájöttél, a „Sorriso” tartalmaz egy LCD képernyőt, egy mosolyt felismerő érzékelőt és egy diafragmatikus tábla mechanizmust. Az óra szlogenje: "Legyen boldog minden életed pillanatában".

Projekt neve : Sorriso, A tervezők neve : Mehrdad Khorsandi, Ügyfél neve : Mehr Design.

Sorriso Az Óra

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.