Design magazin
Design magazin
Az Óra

Sorriso

Az Óra A „Sorriso” karóra szereti látni a mosolyát! Ennek az órának el kell mosolyognia, majd a mosolyát beolvassa a membrán, és az óra arca mutatja az időt neked. A kezét fekvő LCD képernyő különféle képeket mutat be, amint a membrán kinyílik. Amint rájöttél, a „Sorriso” tartalmaz egy LCD képernyőt, egy mosolyt felismerő érzékelőt és egy diafragmatikus tábla mechanizmust. Az óra szlogenje: "Legyen boldog minden életed pillanatában".

Projekt neve : Sorriso, A tervezők neve : Mehrdad Khorsandi, Ügyfél neve : Mehr Design.

Sorriso Az Óra

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.