Design magazin
Design magazin
Szemüveg Bolt

Optika Di Moda

Szemüveg Bolt Az Optika di Moda egy Liszt Ferenc magyar zeneszerzőnek otthont adó épületben egyesíti az eredeti 19. századi elemeket és a kortárs formatervezést Budapest szívében. Az exponált téglafal bekeretezi az üzletet, és ellentétben áll a karcsú fehér vitrinekkel, pultokkal és padlókkal. A helyet csillárok világítják, a kijelzőegységeket pedig erős fehér fények világítják. Charles Eames ihlette székek és egyszerű asztalok arra ösztönzik az ügyfeleket, hogy időt töltsenek a boltban, és a speciális optikai vizsgálati helyiségeket a szoba hátulján üvegajtó választja el egymástól.

Projekt neve : Optika Di Moda, A tervezők neve : Tamas Csiszer, Ügyfél neve : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Szemüveg Bolt

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.